Butoni

  • Burgundy Touch – Set bijuterii din argint cu elemente Swarovski

    Una dintre cele mai frumoase nuante ale acestui sezon este rosu burgund. Stiti deja ca indiferent e tendinte, rosul va ramane mereu in voga, insa pentru sezonul rece, culoarea vedeta ramane pentru mine rosul burgund.

  • Butoni pentru domni

    Alesul inimii tale trebuie sa aiba in ziua nuntii o tinuta pe masura, asortata de asemenea imaginii tale si stilului nuntii.Principalul criteriu este ca bijuteriile mirelui sa se asorteze cu ale miresei. Dar orice costum ar imbraca mirele tau,camasa trebuie sa aiba mansete lungi pentru butoni.Ca si acul de cravata, butonii sunt esentiali, caci dau un semn de distinctie si eleganta. Poti alege un model simplu si delicat sau din contra, pot fi ornamentati. Oricum ar fi, butonii sunt obligatorii pentru un asemenea eveniment.

  • Bouquet – Butoni pentru domni

    Alesul inimii tale trebuie sa aiba in ziua nuntii o tinuta pe masura, asortata de asemenea imaginii tale si stilului nuntii. Dar orice costum ar imbraca mirele tau,camasa trebuie sa aiba mansete lungi pentru butoni.Ca si acul de cravata, butonii sunt esentiali, caci dau un semn de distinctie si eleganta. Poti alege un model simplu si delicat sau din contra, pot fi ornamentati. Alegeti-va o pereche de butoni care va reprezinta!