Centuri

 • Breathless – colectia de centuri

  O centura reprezinta punctul central al unei tinute complete, daca avem in vedere faptul ca ea imbina practic partea superioara a unei tinute (bluza, bijuterii, poseta etc) cu cea inferioara (pantaloni, fusta, pantofi etc). Prin urmare, este mai mult decat un simplu accesoriu, de ea depinzand adesea felul in case se asaza pantalonii, fusta, bluza sau rochia.

 • Breathless – colectia de centuri

  Din cate am observat anul acesta o mare parte dintre mirese isi doresc rochii simple, care sa le urmeze linia corpului, accentuandu-le silueta. O rochie simpla poate sa fie scoasa cu usurinta din anonimat alegand o centura colorata. Chiar daca esti mireasa si ai o rochie imaculata, alege o pata de culoare!

 • Breathless – colectia de centuri

  Centura pe baza textila cu aplicatii cusute manual. O centura vesela si plina de culoare care poate oferi acel detaliu special tinutei tale. Centura poate sa fie folosita in combinatie cu accesoriul de par realizat in aceeasi gama cromatica.

 • Breathless – colectia de centuri

  Centuri florale disponibile pe nuante de rosu si mov inchis. Sistemul de prindere este realizat cu banda de saten. * La comanda pot sa fie realizate si pe alte nuante disponibile *