Colaborari si aparitii media

Oameni deosebiti, intamplari din care am avut ce invata, idei puse in practica, proiecte in derulare, 
 
sentimente frumoase si multe zambete. 
 
Multumim tuturor colaboratorilor ce au fost si sunt alaturi de noi in proiectele derulate.
 
 Daca doriti o colaborare cu echipa DemoazeleArt nu ezitati sa ne contactati la adresa de mail 
 
demoazele.contact@yahoo.com
 
 Va asteptam cu drag!
 • ♥ Mes Demoiselles- Diana L. ♥

  Dragostea nu are nevoie de cuvinte, insa cuvintele au intotdeauna nevoi de dragoste. Demoazela noastra cocheta, Diana, ne-a trimis imagini cu ea si viitorul sau sot de la sesiunea foto pentru Save the date, in cadrul careia a purtat o coronita florala realizata de catre Demoazele Art ♥ Cei doi indragostiti par desprinsi dintr-o poveste, iar daca privesti imaginile ai impresia ca totul este precum un vis.

 • ♥ Mes Demoiselles – Diana L. ♥

  Diana este una dintre demoazelele noastre cochete care nu inceteaza sa ne surprinda mereu. De data aceasta am primit din partea niste poze extrem de frumoase, in care ne-a aratat tinuta aleasa de ea si modul cum a folosit accesoriile Demoazelei.

 • Avantgarde Mariage Editia a 2- a

  La finalul lunii februarie, accesoriile Demoazelei au ajuns la targul de nunti Avantgarde Mariage , editia a doua.

 • Targ De Nunti Avantgarde Mariage Editia a- II-a

  Intre 26 -28 februarie va avea loc Targul De Nunti Avantgarde Mariage Editia a- II-a si bineinteles ca nu puteam rata asemenea ocazie. Astfel de evenimente sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi uneasca destinele. Pot afla raspunsuri si solutii la problemele de organizare pe care le intampina. Evenimentul o sa aiba loc in cadrul hotelului Continental, din Drobeta Turnu Severin.

 • Poveste de dragoste

  Castigatorii acestui concurs au fost Dorella si Alex, doi tineri frumosi si indragostiti. Ce este mai frumos de atat? Omul are nevoie de dragoste. Viata fara duiosie si fara iubire nu e decat un mecanism uscat, scartaitor si sfasietor. Iubirea este o stofa a naturii, brodata de imaginatie. Din imaginile surprinse va puteti da seama foarte usor de dragostea celor doi.

 • Beauty…frumusetea dincolo de aparente

  Fiecare poveste incepe cu A fost odata …Voltaire care spunea ca « Adevarata frumusete izvoraste din sublim si simplitate. « . Aceste vorbe au trecut peste ani si ani, generatii si generatii si nu si-au pierdut valoarea. Femeile… Ar fi atat de multe de spus despre ele…nici marii poeti, nici muzicieni renumiti, nici pictori nu le-au deslusit enigmele.

 • La femme

  Frumusetea vine intai din interior, pentru ca, in realitate, totul vine din interiorul nostru catre exterior si niciodata invers. Uneori, este de ajuns doar sa accesam toata frumusetea ce se afla in noi, sa fim constiente de frumusetea sufletului nostru si asa vom deborda de energie pozitiva si vom straluci in fata celorlalti.