Papioane

 • ♥ Demoazele Art & Etiquette Creative Artist = Perfect match ♥

  Consider ca este foarte important sa gasesti echipa potrivita careia sa i te alaturi si poti muta muntii.

 • Papioane colorate – Luca

  De curand am primit poze cu Luca, un baietel extrem de frumos, pentru care am realizat manual un papion verde cu sistem de prindere reglabil. M-am bucurat extrem de tare sa vad cat de bine ii vine si ce chipes este. ♥ Nu numai noi trebuie sa fim demoazele cochete, ci si baietii trebuie sa fie la randul lor chic.

 • ♥ Mes Demoiselles – Patricia & Eric ♥

  Sunt recunoscatoare momentului in care Demoazelele au aparut in viata mea si pentru faptul ca de fiecare data cunosc oameni minunati din toate punctele de vedere. Patricia este una dintre dragele mele demoazele cochete pe care o indragesc tare mult. Este o prezenta incantatoare de fiecare data si de curand am avut placerea sa realizez ceva special pentru botezul baietelului sau Eric, care la randul sau este o scumpete.

 • Alex si papionul cel rosu

  Pe colegul meu , Alex, cu siguranta il stiti din postarile anterioare, el fiind cel pentru care am lansat cu mare drag colectia de papioane. Cochet inca de pe acum, in luna decembrie micutul nostru prieten a avut serbare.

 • ♥ Papioane colorate pentru Alex ♥

  Astazi o sa va fac cunostiinta cu Alex, un baietel de trei anisori frumusel foc. Pe Alex nu ai cum sa nu il indragesti inca de la prima aparitie. Cu ochisori lui mari si lumininosi si zambetul sau cucereste pe oricine.

 • Papioane colorate

  Astazi am doua lucruri sa va prezint : – in primul rand faceti cunostiinta cu David, un baiat extrem de frumusel, pentru care am realizat cu mare drag un papion in carouri. M-am bucurat extrem de tare sa vad cat de bine ii vine si ce chipes este. ♥ Nu numai noi trebuie sa fim demoazele cochete, ci si baietii trebuie sa fie la randul lor chic.