Pentru Ea

 • Mes demoiselles Lacry

  Orice mireasa isi doreste ca in ziua nuntii sa radieze, sa incante privirile tuturor. De la rochia de mireasa si pana la ultimul accesoriu, fiecare detaliu necesita atentie din partea ta.

 • Mes demoiselles Ana Maria C.

  De curand demoazela noastra cocheta s-a casatorit si m-am bucurat enorm ca a ales sa poarte creatiile Demoazelei intr-o zi atat de speciala pentru ea. Ea a ales sa poarte o diadema realizata manual folosind cristale colorate si o pereche de cercei ciorchine asortați.

 • Mes Demoiselles – Inna

  Ador momentul in care frumoasele mele demoazele ma provoaca sa facem ceva altfel. Asa a fost si cazul Innei, care a ales sa poarte un accesoriu de par mai deosebit, dar pe care l-a integrat perfect in tinuta aleasa si l-a purtat cu extrem de multa eleganta.

 • Mes demoiselles Laura-Mihaela

  Perle ivory si rose, cristale transparente au fost alegerea Laurei pentru ziua nuntii. M-am bucurat enorm ca alegerea ei in materie de bijuterii au completat perfect tinuta frumoasei demoazele.

 • Mes Demoiselles – Cristina C.

  Cristina a avut parte de cununia civila prin care a spus un DA din toata inima lui Florin. Ea a avut o aparitie extrem de gingasa si feminina, alegand sa poarte o rochita intr-o nuanta extrem de diafana.

 • Bouquet – colectia pentru mirese – Dana A.

  Cunoscuta ca "printesa accesoriilor pentru par", diadema confera eleganta si, mai ales, se potriveste orcarui stil de rochie. Poate fi purtata cu voal sau fara, de catre miresele cu parul lung sau scurt.