♥ Bouquet – colectia pentru mirese – Adnana ♥

Nu e usor sa fii mireasa, dar e minunat! Nu e usor sa gasesti rochia de mireasa ideala, nici sa te hotarasti asupra unei coafuri. Stim ca toate acestea cer timp si foarte multa implicare, dar exista solutii pentru fiecare in parte. De aceea sfatul meu este sa alegeti ceea ce se potriveste stilului vostru.

Cand te pregatesti pentru ziua nuntii totul trebuie analizat pana la cel mai mic detaliu. Asa a procedat si frumoasa mireasa de astazi, Adnana. Ea este o aparitie finuta, extrem de feminina si cocheta. Abia astept sa va impartasesc poze din ziua nuntii.

Bijuterille miresei reprezinta, fara niciun strop de indoiala, cele mai importante accesorii ale acesteia si tocmai din acest motiv alegerea bijuteriilor potrivite trebuie sa se faca foarte atent. Impreuna cu Adnana, am stabilit toate detaliile necesare si rezultatul a fost pe placul frumoasei mele demoazele.

Ea a ales sa poarte un set de bijuterii format din cercei, accesoriu de par si bratara multisirag. Toate elementele au fost realizate manual in atelierul Demoazele Art folosind cristale si perle Swarovski. Nuanta cristalelor folosite este Crystal, iar perlele sunt nuanta Cream (ivory).

Cerceii au o lungime de aproximativ 5 cm, iar monturile cristalelor fiind din argint 925.

Bratara a fost realizata folosind perle de dimensiuni diferite (4 , 6, respectiv 8 mm).

 

♥♥♥

Draga mea, multumesc mult pentru alegere si incredere! 

Nunta voastra deschide calea spre un nou inceput care trebuie sarbatorit din plin. Bucurati-va de fiecare clipa pe care o veti petrece impreuna incepand cu aceasta zi!

Casa de piatra!

♥♥♥

 

Setul se poate  realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !