♥ Bouquet – colectia pentru mirese – Olivia ♥

Legatura dintre rochia de mireasa si bijuterii este una foarte stransa avand in vedere ca cele din urma vor fi alese in functie de tematica nuntii si bineinteles in functie de rochia de mireasa. Asadar, putem spune ca rochia este cea care decide ce fel de bijuterii trebuie sa alegeti.

Este important ca atat rochia, cat si bijuteriile, sa reflecte personalitatea fiecarei mirese in parte. Tematica aleasa pentru nunta este, de asemenea, importanta deoarece, accesoriile caracteristice unei nunti vintage nu se vor potrivi niciodata cu cele caracteristice unei nunti glamour.

Olivia a avut in ziua nuntii o aparitie extrem de feminina si diafana. Mi-a placut enorm rochia ei, fiind foarte finuta si vaporoasa. S-a potrivit manusa stilului sau.

Frumoasa demoazela de astazi a ales sa poarte un set de bijuterii si cercei realizate manual in atelierul Demoazele Art. Pentru realizarea accesoriilor s-au folosit elemente Swarovski, perle nuantele Cream (ivory), Rosaline ( roz pal ) si cristale nuanta Crystal.

Cerceii au fost realizati cu elemente din argint 925 si masoara aproximativ 3 cm.

Setul se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !

 

♥♥♥

Draga mea, ma bucur tare mult ca m-ai ales si iti multumesc pentru increderea acordata! 

Sa aveti o casnicie fericita si toate dorintele si sperantele cu care ati pornit pe acest drum impreuna, sa vi se implineasca!

Casa de piatra si vise implinite!

♥♥♥