♥ Bouquet – Irina ♥

Irina este o aparitie foarte feminina si finuta. Este o prezenta care te incanta cu naturaletea ei si nu ai cum sa nu o indragesti cand o vezi. Trebuie sa va marturisesc ca Irina o sa aiba o rochie foarte speciala si abia astept sa vedem poze din ziua nuntii.
Ea si-a dorit accesorii finute, care sa aiba nuante pastelate si care sa i se potriveasca intregului look. Iata rezultatul.
Dragostea este simbolul eternitatii.O casatorie fericita necesita sa te indragostesti de mai multe ori, intotdeuna de aceeasi persoana.
♥♥♥
Draga noastra , fie ca dragostea sa va fie mereu mai puternica pe masura ce va impartasiti vietile , iar viitorul mai frumos decat ati visat vreodata. 
Fie ca dragostea voastra sa fie fara sfarsit , la fel ca cercul infinit din verighetele voastre!
♥♥♥
4548
Set format din accesoriu de par si cercei.
Cerceii au fost realizati folosind baze filigranate , placate cu argint, pe care au fost aplicate cristale Swarovski de 6 mm, respectiv 8 mm, in nuante pastelate de Light Rose si Light Smoked Topaz. Cerceii atarnatori se termina cu doua cristale lacrima de 12 mm, nuanta Rose Peach.
Accesoriul de par este reprezentat de o cordeluta metalica filigranata pe care au fost aplicate cristale Swarovski in monturi de 8, respectiv 10 mm. Nuantele cristalelor folosite sunt : Light Rose, Light Amethyst, Light Smoked Topaz, Rose Peach.
* La comanda setul poate sa fie refacut atat pe nuantele din imaginile prezentate, cat si pe alte nuante disponibile *
Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la 
demoazele.contact@yahoo.com!