♥ Cercei Swarovski, nuanta Emerald – Miha ♥

Miha este una dintre prietenele Demoazelei care a avut incredere in acest concept inca de la primii pasi si ii multumesc pe aceasta cale pentru ca mereu a fost alaturi.

Recunosc ca sunt norocoasa si am avut persoane dragi care m-au sustinut de-a lungul timpului si pe care ma bucur sa le am partenere in aceasta calatorie. Este un sentiment minunat sa stii ca exista persoane care au incredere in tine si pasiunea ta, oameni care apreciaza ceea ce reusesti sa faci. Le multumesc tuturor pentru ca exista .

Miha este o femeie extrem de cocheta, cu mult bun gust si careia mereu ii place sa fie in pas cu noutatile, dar pastrandu-si eleganta si feminitatea.

Impreuna am stabilit detaliile acestor cercei pe care si i-a dorit si care sa stiti ca sunt wow ♥♥♥ eu m-am indragostit de ei si ma bucur tare mult ca se mai pot realiza si pe alte nuante.

Cerceii sunt realizati cu elemente Swarovski, avand monturi de argint pe ureche. Cristalul rotund de pe ureche are dimensiunea de 10 mm, iar cristalul din partea de jos are dimensiunea de 27×18.5mm, Cristalul din partea de jos are montura placata cu argint.

Multumesc , draga Miha, pentru alegere! 

♥♥♥

Cerceii se poate  realiza si pe alte nuante disponibile in limita stocului disponibil.

 

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !

♥♥♥