♥ Colaborare  Etiquette Creative Artist si Visuel ♥

Am pasit cu gratie in luna femeilor si tocmai de aceea am decis sa va prezint un proiect extrem de frumos la care particip si care este destinat tuturor doamnelor si domnisoarelor.

Prin intermediul acestei colaborari, alaturi de echipele de la Etiquette Creative Artist si Visuel venim in ajutorul vostru cu mici tutoriale pentru coafuri pe care le puteti realiza singure acasă folosind produse profesionale la preturi accesibile.

Nu stiu la voi cum sta treaba, dar eu va marturisesc ca timpul uneori este cel mai mare inamic al meu si nu ajung mereu sa imi aranjez parul la salon, desi ar fi minunat. Sa fiu mamica este cel mai frumos lucru care mi s-a putut intampla, dar totul s-a schimbat radical. Acum trebuie sa imi organizez timpul altfel, dar asta nu inseamna ca nu imi pot acorda macar cateva momente de rasfat. M-am bucurat enorm sa aud de acest proiect, deoarece chiar daca nu am timpul necesar, imi doresc totusi sa arat bine si asta sa reusesc intr-un timp cat mai scurt.

Pentru ca fiecare dintre voi este unica in felul sau si merita tot ce este mai bun, fetele v-au pregatit prin intermediul acestor tutoriale cele mai bune sfaturi astfel incat in momentul in care le puneti in practica sa aratati bine in fiecare zi.

Creaza-ti obiceiuri frumoase alaturi de noi ! Va invit sa urmariti sfaturile Cristinei din acest tutorial!

Afla de la Cristina cum poti sa iti faci o coafura simpla, dar foarte chic in acelasi timp. Invata sa faci bucle lejere , pline de volum si rezistente. Si la final, adauga acele detalii create in atelierul Demoazelei si lookul tau este impecabil in cel mai scurt timp.

Vizionare placuta si urmariti-ne! Urmeaza multe surprize care mai de care!

Pe curand,

Demoazela

♥♥♥

Detalii despre profilul colaboratorilor mei gasiti aici :

Etiquette Creative Artist

Visuel.ro – cosmetice profesionale