♥ Impreuna pentru Cosmin – caz umanitar – Demoazele Art & Strop de Magie ♥

Salutare tuturor,

Cu siguranta va amintiti de povestea micutului nostru erou, Cosmin. In cazul in care inca nu ii cunoasteti povestea, puteti descoperi mai multe detalii aici.

In urma cu ceva vreme m-am alaturat si eu celor care doresc sa il ajute pe micutul Cosmin sa treaca peste cumpana extrem de grea prin care trece in momentul de fata alaturi de familia sa. Cosmin are 2 ani si 8 luni si a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica.

Imi doresc foarte mult sa reusim sa il ajutam pe Cosmin sa reuseasca sa aiba parte de conditiile necesare sa poata depasi acest obstacol.

Ma bucur enorm ca pasiunea mea mi-a scos in cale oameni cu suflet mare si dornici sa ajute mereu. De-a lungul timpului am cunoscut oameni frumosi din toate punctele de vedere si cu care am dezvoltat relatii de prietenie frumoase.

Astazi vreau sa ii multumesc Ionelei, cea care realizeaza minunatiile din cadrul atelierului Strop de Magie, si care s-a alaturat cauzei noastre.

Ionela doneaza toate aceste minunatii pe care le puteti vedea in cadrul acestui articol, iar banii colectati vor merge direct catre Cosmin. Multumesc mult, draga mea! ♥♥♥

Daca va plac pernutele Strop de Magie, tot ce trebuie sa faceti este sa faceti este sa urmati pasii de mai jos:

 

  1. Sa va alegeti una dintre pernutele Strop de Magie. Eventual inainte de a vira pretul de achizitie, puteti verifica disponibilitatea lor cu un email catre demoazele.contact@yahoo.com .

Detalii referitoare la pret si caracteristici gasiti aici :

STEA (D – 34 cm) – 65 RON

SEMILUNA cu coronita (H – 36 cm, l – 15 cm) – 65 RON

NOR ) cu picioare) (H– 40 cm; l – 38 cm) – 75 RON

NOR ( fara picioare) (H– 22 cm; l – 38 cm) – 65 RON

Perna Elefantel (36/36 cm) – 180 RON

Pernuta Mireasa/Mire (36/36 cm) – 205 RON

Pernutele sunt confectionate din bumbac 100%. Umplutura hipoalergica. Sunt pictate manual, in culori speciale pentru textile, non toxice, rezistente la spalare.

2. Datele bancare unde se vireaza pretul de achizitie al creatiilor Strop de Magie sunt :

EURO: RO89INGB0000999907747960

SWIFT: INGBROBU

RON: RO57INGB0000999905253696

Titular: Cristina-Alexandra Armasu

2. Ma puteti contacta pentru comanda , prezentand dovada platii achitate catre cazul nostru. Date de contact :

Email : demoazele.contact@yahoo.com

Facebook : Demoazele Art

Apoi, in cel mai scurt timp, coletul va pleca catre voi.

Chiar si un simplu share poate sa ne fie util. Nu stati pe ganduri, dati o mana de ajutor si astfel micutul Cosmin va lupta mai departe si va depasi acest moment greu!

Mai multe detalii despre cazul lui Cosmin si modul in care evolueaza lucrurile puteti urmari daca va alaturati grupului Impreuna pentru Cosmin

Va rugam sa ne fiti aproape si sa il ajutam pe Cosmin sa treaca peste acest impas!

♥♥♥Sanatate tuturor ♥♥♥