♥ Mes Demoiselles – Andreea ♥

A fost odata ca niciodata….Asa incepe fiecare poveste de dragoste si de fiecare data continuarea este alta, dar in final cei doi indragostiti vor trai pana la adanci batraneti iubindu-se pe zi ce trece mai mult.
Andreea si Marius sunt doi tineri frumosi, care de curand si-au unit destinele. O poveste de dragoste frumoasa si plina de emotie. Dragostea consta in dorinta de a da altuia ceea ce este al tau si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
Dragostea este singura floare care creste si infloreste fara ajutorul anotimpurilor.
Mi-a placut foarte mult de Andreea pentru ca si-a dat seama ca detaliile fac diferenta si a stiut mereu ce isi doreste. A avut o aparitie stralucitoare alaturi de Marius in cea mai importanta zi din viata lor. O rochie foarte chic, o voaleta creata special pentru ea, o pereche de pantofii intr-o nuanta adorabila, buchetul de trandafiri portocalii si alte detalii alese atent de catre Andreea, au ajutat-o  sa arate fabulos.
Dragele mele, detaliile chiar fac diferenta si pe aceasta cale vreau sa o felicit pe Andreea pentru toate alegerile facute pentru ca rezultatul este pe masura!
Andreea si Marius, cine nu a iubit niciodata inseamna ca nu a trait niciodata. 
 
Voi iubiti si traiti frumos impreuna.! 
 
Va doresc ca si de acum inainte sa aveti o viata cat mai frumoasa si o relatie stralucita!
 
~ multumesc Mediocso pentru imagini ~
mcso-11 (1) mcso-20 mcso-35 mcso-43 mcso-57 mcso-63 mcso-65 mcso-85 mcso-87