♥ Mes Demoiselles – Anne ♥

Orice poveste incepe intotdeauna cu „A fost odata ca niciodata…”.Si restul povestii depinde doar de protagonistii acesteia. Asa a fost si un cazul frumoasei Anne si a lui Peti, alesul inimii sale.

Se spune ca nu ne alegem momentul in care ne indragostim si nici nu avem indicii clare pentru clipa cea mare. Iubirea vine mereu pe nepregatite si nu te intreaba niciodata daca poate sa intre in viata ta. sa gasesti persoana potrivita cu care sa iti imparti si binele si raul este poate cel mai frumos dar din partea destinului. Dragostea este un sentiment pe care il experimentam si este mai presus de cuvinte. Puterea lui este atat de mare incat nu poate fi descrisa si nici nu ar trebui.

O poveste de dragoste este precum un dans. La inceput, pasii sunt timizi, partenerii incep sa se cunoasca treptat si pe masura ce sentimentele se intensifica, dansul devine mai pasional, suntem mai siguri pe miscarile si sentimentele noastre.

Anne si Peti au avut parte de o nunta desprinsa din basme. Fiecare detaliu in parte a fost stabilit cu mare atentie si pe aceasta cale ii multumesc Annei pentru increderea acordata. A fost o placere sa ii realizez accesoriile, frumoasa noastra mireasa a alegand sa poarte un set de bijuterii format din cercei si accesorii de par.

Va las sa admirati imaginile pentru ca vorbesc de la sine si ne transmit multa iubire, bucurie si emotie ♥

 

 

♥♥♥

Dragii mei , sa ai pe cineva alaturi pe care sa-l poti iubi si in care sa te poti increde la fel ca in tine insuti sunt cele mai pretioase cadouri pe care viata ti le poate oferi. Va dorim sa aveti parte de viata lunga impreuna, presarata cu multa iubire, bucurii cat cuprinde si tot ce va doriti sa devina realitate!

 

♥♥♥

Multumesc , Anne, pentru alegerea facuta si pentru imagini!

* Accesoriile se pot realiza si pe alte nuante disponibile. *

*Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com!*

Photo credit  : Julius Paul – Wedding Photographer