♥ Mes Demoiselles – Georgiana ♥

Dragi demoazele cochete,

La multi ani si va doresc ca 2018 sa fie un an minunat pentru toata lumea! ♥

Mi-am dorit ca prima postare de pe anul acesta sa o incep cu un set de bijuterii care are in spate o poveste extrem de frumoasa. Anul trecut mi-a fost dat sa cunosc oameni minunati pe care ii apreciez enorm pentru talentul si munca depusa.

Se spune ca prietenii sunt familia pe care ti-o alegi. In articolul de astazi este vorba despre sentimente frumoase, o prietenie foarte stransa si multe ganduri bune.

Cu siguranta v-o amintiti pe frumoasa Anne . Ea si-a dorit sa ii ofere un set de bijuterii nasei sale cu ocazia aniversarii. Am pus cu Anne la cale toate detaliile si am realizat pentru Georgiana un set de bijuterii format din cercei pe ureche si un chocker supradimensionat. Accesoriile au fost realizate manual folosind o multitudine de cristale si perle.

De curand am primit poze din partea Georgianei, care a purtat accesoriile in noaptea dintre ani. A avut o aparitie angelica, extrem de finuta si eleganta. ♥ Cuvintele nu isi au rostul si DA…cu toate ca ma repet….Voi dati viata cu adevarat creatiilor din atelierul meu!

Multumesc mult , Anne, pentru ca m-ai ales sa realizez cadoul Georgianei!

Multumesc mult, Georgiana, pentru ca ai purtat cu atata eleganta accesoriile create! 

 

♥♥♥

Setul se poate  realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !

♥♥♥

Foto credit : Foto Lau

Va invit sa accesati paginile fetelor care sunt extrem de talentate : Anne Creeaza si Georgiana Vita Official