♥ Mes Demoiselles – Roxi ♥

Mi-am dorit sa incep saptamana cu ceva extrem de frumos – sa va prezint o familie tare draga echipei noastre. Pe Roxi nu ai cum sa nu o indragesti, o aparitie feminina, o fire pozitiva si calda.
Robert este o minunatie de baietel, care se bucura mereu de atentia si iubirea neconditionata a parintilor sai. La botezul micutului Robert, Roxi a ales sa poarte creatiile Demoazelei – lucru pentru care ii multumim enorm. Daca urmariti imaginile de mai jos, felul in care Robert este privit te lasa sa descoperi ce inseamna o dragoste adevarata de mama si tata. Familia este unul dintre motivele pentru care trebuie sa fim recunoscatori vietii si, pentru ca uneori intra intr-un con de umbra, trebuie sa ne reamintim constant cat de valoroasa este.
Satisfactia noastra in momentul in care alegeti sa purtati accesorii realizate de catre noi este cu atat mai mare cu cat evenimentele la care urmeaza sa le purtati sunt extrem de importante pentru voi.
Dragii nostri ,va dorim tuturor sanatate, bucurii, realizari pe toate planurile. Micutului bebe ii uram o viata lina, fara suparari, cu mii de realizari, sa fie mereu protejat, indrumat si iubit de parintii si nu numai!!!
Emotia din partea echipei exista pentru fiecare dintre voi.
Alegeti sa fiti unice in felul vostru alaturi de echipa Demoazele Art!
Pe curand !
Echipa Demoazele Art
*****
Foto : Oscar Iustin
1 2 4