♥ Povestea lui Cosmin si a ursuletului Prajiturica – caz umanitar ♥

Dragi prieteni,

Astazi vreau sa va fac cunoscut un caz despre care am aflat de curand de la prietena mea , Irina.

Cosmin are 2 ani si 8 luni. Este dulce ca o prajitura, vesel, iar cand rade iti insenineaza si cele mai triste zile. Este un copil minunat, plin de viata si cu multa iubire de daruit celor din jur.

In urma cu o luna, Cosmin, a fost diagnosticat cu leucemie acuta limfoblastica. Un diagnostic crunt pentru o fiinta asa de plapanda, dar Cosmin lupta cu mult curaj si infrunta aceasta boala la o varsta asa de frageda.

Boala avansa rapid asa ca, a fost necesar sa il interneze de urgenta la Fundeni pentru a incepe tratamentul cu citostatice.

De cand a aflat, familia lui a  trecut prin toate starile posibile. Disperare, resemnare, neputinta dar in final si-au dat seama ca nu au de ales. Trebuie sa fie puternici pentru el si sa lupte. Cu siguranta bunul Dumnezeu ii va ajuta sa treaca peste.

Recunosc ca de cand o am pe Selene am devenit mult mai sensibila la astfel de cazuri si imi doresc sa ma implic cat pot in cat mai multe. Fiecare ajutor, oricat ar fi de mic, ne este de mare ajutor.

Dupa ce am aflat detaliile acestui caz, am fost impresionata pana la lacrimi. Sincer ma tot gandeam cum pot da o mana de ajutor si de aici a luat nastere ursuletul Prajiturica, un ursulet din fetru lucrat manual, extrem de cochet. El masoara aproximativ 22 de cm si se poate personaliza in functie de dorintele voastre.

Pretul lui Prajiturica este de 60 de ron si 50 % din acesti bani vor merge catre cazul lui Cosmin. Pentru cei care doriti sa ii dati o mana de ajutor lui Cosmin si sa il adoptati pe ursuletul haios, trebuie sa urmati pasii de mai jos :

  1. Se vireaza un avans de 50 % din pretul ursuletului in contul mamei lui Cosmin.

EURO: RO89INGB0000999907747960

SWIFT: INGBROBU

RON: RO57INGB0000999905253696

Titular: Cristina-Alexandra Armasu

2. Ma puteti contacta pentru comanda , prezentand dovada avansului achitat catre cazul nostru. Date de contact :

Email : demoazele.contact@yahoo.com

Facebook : Demoazele Art

3. Stabilim detaliile astfel incat ursuletul Prajiturica sa fie pe placul vostru.

Va rog sa tineti cont ca in functie de numarul de comenzi, durata de executie si livrare a ursuletului poate sa fie intre 3 – 14 zile.

Chiar si un simplu share poate sa ne fie util. Nu stati pe ganduri, dati o mana de ajutor si astfel micutul Cosmin va lupta mai departe si va depasi acest moment greu!

Mai multe detalii despre cazul lui Cosmin si modul in care evolueaza lucrurile puteti urmari daca va alaturati grupului Impreuna pentru Cosmin

Va rugam sa ne fiti aproape si sa il ajutam pe Cosmin sa treaca peste acest impas!

♥♥♥Sanatate tuturor ♥♥♥