Accesorii Demoazele Art & makeup Roxana Moutinho

Sa deschidem seria de articole de anul acesta 🙂

Recunosc ca mi-as fi dorit sa incep mai devreme cu acest lucru, dar la atelier avem parte de multe schimbari care ne-au dat un pic agenda peste cap. La momentul potrivit o sa va povestim.

Astazi vreau sa va fac cunostiinta cu Roxana, un makeup artist extrem de talentat, care mereu a visat sa ofere femeilor posibilitatea de a-si pune frumusetea in valoarea. Fiecare este frumoasa in felul sau, iar Roxanei ii face mare placere cu orice ocazie sa sublinieze asta la toate clientele sale.

Daca arati bine, te simti bine si ai mai multa incredere in tine.

Colaborarea cu Roxana a inceput anul trecut si pot spune ca ne-am bucurat de o comunicare excelenta. Ea detine un salon de infrumusetare in Drobeta Turnu Severin si va recomand cu mare drag sa apelati la serviciile lor:

  • makeup cu produse de ultima generatie;
  • epilare definitiva (serviciul fiind disponibil atat pentru femei, cat si pentru barbati);
  • extensii de gene;
  • manichiura – pedichiura.

Salonul este plasat in zona centrala a orasului, iar atmosfera din cadrul sau este pe cat se poate de prietenoasa.

Pentru servicii calitative si momente de rasfat va recomand cu mare drag sa apelati la serviciile Roxanei. Mai jos va las cateva imagini cu makeup-uri realizate de catre ea, dar totodata va arat cat de draguta este atmosfera la ea la salon.

Mai multe detalii gasiti aici – Confident by Roxana Moutinho

Pe curand, dragi demoazele cochete! :*

PS: Roxana isi cata pe cineva talentat, pasionat si creativ pe parte de coafura. Asa ca daca esti interesat/a nu ezita sa o contactezi.

 

____________

Makeup : Confident by Roxana Moutinho

Accesorii : Demoazele Art