Accesoriu de par realizat cu perle, cristale mov si flori acrilice

Este foarte important sa alegi accesoriul potrivit pentru ca tinuta ta sa fie perfecta. Uneori, un accesoriu ales corect poate transforma o tinuta dintr-una banala in ceva wow.

Imi place foarte mult in momentul in care lucrez sa combin mai multe tipuri de materiale si nuante. Astazi am ales sa va prezint un accesoriu de par realizat manual folosind cristale in diverse nuante de mov, perle ivory si flori acrilice.

Multumesc tare mult fetelor de la Etiquette Creative Artist  pentru fotografiile trimise. Pur si simplu cand accesoriile mele sunt purtate de cineva, prind aripi si ma bucur enorm de acest lucru.

Profit de aceasta ocazie sa va prezint noua mea echipa colaboratoare, alaturi de care va pregatesc multe surprize frumoase. Pe Nuti si Cristina, cele doua fete extrem de talentate pe parte de makeup si hairstyle, le puteti gasi in cadrul salonului Etiquette Creative Artist . Pasiune, profesionalism, eleganta si calitate sunt doar cateva dintre atributele care descriu ceea ce fetele reusesc sa realizeze.

Va recomand cu cea mai mare placere salonul fetelor si cu siguranta nu veti regreta alegerea facuta!

 

♥♥♥

FotoEtiquette Creative Artist

Accesoriu de par : Demoazele Art

Hairstyle  : Krissu Cristina

Makeup : Nuti Chelaru