Avantgarde Mariage Editia a 2- a

 

La finalul lunii februarie, accesoriile Demoazelei au ajuns la targul de nunti Avantgarde Mariage , editia a doua.

Inca de la inceput trebuie sa marturisim ca am avut parte de o atmosfera de poveste, am cunoscut oameni minunati si extrem de talentati. Lume multa, decor de vis, o atmosfera prietenoasa, muzica de calitate, multa pasiune si eleganta au fost printe elementele cheie ale reusitei acestui eveniment.

Intre 26 – 28 februarie a avut loc la hotel  Continental cel mai mare targ de nunti din Drobeta Turnu Severin si bineinteles ca nu puteam rata asemenea ocazie. Astfel de evenimente sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi uneasca destinele. Pot afla raspunsuri si solutii la problemele de organizare pe care le intampina.

Tot ceea ce trebuie sa stii atunci cand esti pe cale sa te casatoresti, de la rochii de mireasa, buchete de mireasa, pana la restaurant, muzica si fotografi poti descoperi la astfel de evenimente.

Daca marele eveniment a avut loc si anume cererea in casatorie, ei bine sa stiti ca emotiile nu s-au oprit aici. Urmeaza organizarea nuntii si desi petrecerea dureaza doar o noapte, totusi pasii organizatorici sunt numerosi si… pretentiosi.

Si odata cu nunta lor incep sa apara si planurile noastre: o rochie alba cu o trena lunga de dantela, o multime de invitati, o petrecere memorabila. Sunt lucruri la care ne gandim parca dintotdeauna, foarte familiare, numai ca, tocmai atunci cand sunt pe cale sa devina realitate, totul se complica.

A fost o experienta placuta si clipele petrecute de fete in cadrul targului au fost nemaipomenite; multa veselie, zambete si atmosfera prietenoasa au fost la loc de cinste. Se pare ca din nou am avut parte de un weekend foarte frumos alaturi de prieteni dragi!

Mi-am dorit extrem de mult sa va impartasim imagini de la acest eveniment si le multumesc tare mult pe acesta cale echipei de la  Avantgarde Decor si  Avantgarde Studio pentru toata sustinerea! O echipa formata din oameni extrem de talentati si care va pot ajuta sa aveti parte de o nunta de poveste. Recomandam cu tot dragul si va marturisesc ca asteptam cu mare nerabdare urmatoarea colaborare ♥

De asemenea multumim pentru foto – MedinaStudio

*imagini de la targ mai puteti descoperi aici*

♥♥♥

DSC_0126

 

 

 

DSC_0248

 

 

DSC_0639

DSC_0873

DSC_0876

 

DSC_0922

 

DSC_1149

DSC_1166

DSC_1174

DSC_1438

DSC_9595

 

DSC_9603

DSC_9608

DSC_9613

DSC_9684

DSC_9702

DSC_9718

DSC_9800