♥ Bouquet – Alberta ♥

Astazi as vrea sa facem o calatorie in timp si sa ne bucuram de amintirea si eleganta vremurilor trecute. Ador tot ce tine de stilul retro si modul in care femeile isi alegeau tinutele cu atat de mult stil.

M-am bucurat enorm in momentul in care Alberta, o frumoasa demoazela cocheta, mi-a solicitat sa ii realizez pentru cununia civila o voaleta si cercei asortati care sa ii completeze vestimentatia chic.

Am mers pe o linie simpla, clasica, utilizand discret o pata de culoare, dar totul extrem de finut si elegant la final. Exact cum este si Alberta, o aparitie extrem de feminina, finuta, dar cu un bun gust desavarsit.

Accesoriile Albertei au fost create in cadrul atelierului nostru si reprezinta un set format din :

  • cercei realizati cu elemente metalice din bronz si elemente Swarovski ( perle nuantele Cream si Blueberry). Lungimea cerceilor este de aproximativ de 5 cm.
  • accesoriu de par realizat utilizand plasa cu ochiuri mari, elemente din bronz si perlele Blueberry asortate cu cerceii. Sistemul de prindere al voaletei este extrem de usor de folosit.

Abia astept sa primim imagini cu frumoasa Alberta ♥

 

Draga noastra, multumim pentru ca ne-ai ales sa facem parte din povestea voastra si va dorim sa aveti parte de o viata de poveste impreuna!

Felicitari si casa de piatra!

♥♥♥

* Setul se poate realiza si pe alte nuante disponibile. *

*Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com!*

alberta_mireasa-demoazele-art-1

alberta_mireasa-demoazele-art-2

alberta_mireasa-demoazele-art-4

alberta_mireasa-demoazele-art-5