Bouquet – colectia pentru mirese – Ioana O.

In data de 2 iunie, Ioana si Andrei au avut parte de cea mai frumoasa zi din viata lor. Ioana a avut o aparitie extrem de feminina si cocheta alaturi de alesul inimii sale.

Rochia Ioanei a fost extrem de frumoasa, iar accesoriile sale trebuiau sa fie pe masura. Astfel , mireasa noastra a ales sa poarte o pereche de cercei lungi si un accesoriu de par asortat. Accesoriile Ioanei au fost realizate manual  folosind elemente Swarovski, cristale nuanta Crystal si perle nuanta Cream ( ivory).

Cerceii masoara in jur de 8 cm, avand in componenta lor argint 925 atat in partea de ureche , cat si la cristalele lacrima, iar suportii cristalelor rotunde fiind placate cu rodiu. Perlele de pe ureche au dimensiunea de 8 mm, cristalele lacrima au dimensiunea de 14 * 10 mm, iar cristalele rotunde au dimensiunea de 4, 6 , respectiv 8 mm.

Accesoriul de par a fost realizat din elemente similare, completand perfect coafura aleasa de catre frumoasa noastra demoazela.

Abia astept sa va arat poze de la frumosul eveniment.

♥♥♥

Draga mea, multumesc mult pentru alegere si va doresc sa aveti parte de tot binele din lume! Priviti aceasta zi speciala ca pe o noua pagina din povestea voastra de viata, o poveste tot mai frumoasa cu fiecare an ce vine!

Casa de piatra, dragii mei!

♥♥♥

Setul se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !