Bouquet – colectia pentru mirese – Nicoleta

Unul dintre cele mai frumoase momente este in care primesc imagini cu frumoasele mele demoazele purtand accesoriile create special pentru ele.  Fiecare dintre ele este speciala si imi doresc ca pentru fiecare in parte sa realizez acele accesorii care sa le reprezinte perfect.

Frumoasa Nicoleta s-a casatorit de curand si ii multumesc tare mult pentru faptul ca a ales sa poarte creatiile demoazelei. Impreuna cu ea am stabilit fiecare detaliu. Setul de bijuterii a curprins o pereche de cercei din argint , cristal de 10 mm , nuanta Crystal ( din paleta de nuante Swarovski), o bratara multisirag, accesoriu de par si colier. Accesoriile au fost realizate folosind atat cristale in montura, cristale rotunde si biconice, cat si perle ivory ( nuanta Cream din paleta Swarovsky).

Pentru un look complet, demoazela noastra a ales serviciile echipei Etiquette Creative Artist, care s-au ocupat de makeup si hairstyle.

Makeup – Nuti Chelaru

Hair Style – Cristina Ramona Popa

Abia astept sa primesc imagini de la nunta frumoasei demoazele.

♥♥♥

Draga mea, multumesc ca ai ales sa fac parte din cadrul acestui eveniment atat de important pentru voi prin intermediul pasiunii mele!

Va doresc sa aveti parte de o viata precum in povesti impreuna!

Casa de piatra!

♥♥♥

Setul de bijuterii se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !