Bouquet – Corina (bijuterii mireasa cristale Swarovski)

Pentru mine, fiecare dintre clientele mele este o provocare si imi doresc sa realizez ceva unic pentru toate. Imi place sa le descopar personalitatea si stilul, iar apoi sa mesteresc accesorii care sa le surprinda farmecul, feminitatea si acel ceva care le face unice.

Nu este usor sa fi mireasa si cand spun asta cu siguranta sunt multe dintre voi care ma aproba. Dorim ce este mai frumos pentru ziua cea mare, sa fim stralucitoare alaturi de alesul inimii si totul sa fie exact asa cum ne dorim.

Astazi vreau sa va prezint setul de bijuterii realizat pentru frumoasa Corina. Ea s-a casatorit de curand si a ales sa poarte un set de bijuterii care sa fie discret, dar in acelasi timp extrem de elegant.

Corina a avut o rochie de mireasa deosebita si abia astept sa primim poze. Ea ales sa poarte un set de bijuterii realizat manual, utilizand cristale Swarovski, nuanta Silk.

Setul de bijuterii cuprinde o pereche de cerceii din argint 925 ( cristale cu diametru de 12 mm) si un accesoriu de par (cristale cu diametrul de 8, respectiv 10 mm).

 

♥♥♥ 

Dragii nostri, Nu exista bogatie mai mare pe aceasta lume decat traiul alaturi de persoana iubita. Casa de piatra si sa aveti parte de o viata de poveste impreuna !

♥♥♥

La comanda setul se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com!

Pe curand,

Echipa Demoazele Art

 

Corina_DemoazeleArt 3 Corina_DemoazeleArt 1