Demoazele ♥ Pink Wish

Julie este o aparitie angelica, plina de gratie si extrem de feminina. Naturaletea ei ne-a incantat de la prima vedere. Nu cunosc o persoana care sa i se potriveasca mai bine nuanta roz. Julie este o fashionista convinsa, iar in cadrul siteului Pink Wish puteti gasi mai multe detalii despre ea si pasiunea sa pentru fashion.
Cu look sau delicat, Julie pare o printesa moderna care cu un aer foarte natural ne prezinta cum poti obtine un look foarte chic si cum putem integra o coronita florala intr-o tinuta casual. Mie mi-a placut tare mult tinuta propusa de catre Julie.
Detalii puteti citi chiar accesand Pink Wish.
 
Sunt convinsa ca o veti indragi pe Julie asa cum facem noi ♥ 
 
Multumim, draga noastra, pentru alegere si te asteptam cu mare drag si cu alta ocazie!
♥♥♥
 Julie poarta un accesoriu floral realizat de catre Demoazele Art. Detalii gasiti aici.
black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-2-678x1024 black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-4-678x1024 black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-6-940x1419 black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-9-678x1024 black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-10-678x1024 black-skinny-zara-pants-coral-leather-jacket-flower-crown-outfit-fashion-pink-wish-11-678x1024 flower-crown-pink-headband-pink-wish-1024x1024