♥ Demoazele Art & Etiquette Creative Artist = Perfect match ♥

Astazi vreau sa va prezint o echipa tare draga mie si o colaborare de exceptie ♥

Consider ca este foarte important sa gasesti echipa potrivita careia sa i te alaturi si poti muta muntii. Orice vis poate deveni realitate daca ai vointa, credinta si te lasi calauzit de obiectivul tau indiferent cate piedici ar aparea in calea ta.

Cu ceva vreme in urma le-am cunoscut pe fetele din cadrul salonul Etiquette Creative Artist , Cristina si Nuti, ajungand ulterior sa colaboram. Frumoasa colaborare dintre noi este bazata pe comunicare, respect, aprecierea talentului si focusarea pe cel mai important element al muncii noastre, mai exact pe voi, dragile noastre.

Am decis ca impreuna sa va oferim elementele necesare pentru un look  impecabil pe parte de makeup, hairstyle si accesorizare. Noi va oferim acele detalii care va scot din anonimat si va ofera o apartie de revista.

Pentru noi fiecare dintre voi este speciala si incercam de fiecare data sa ne adaptam stilului fiecareia. Nu ne dorim sa realizam tipare de frumusete, fiecare femeie fiind frumoasa in felul sau. Noi venim in ajutorul vostru cu acele elemente care sa va scoata in evidenta atuurile.

Va recomand cu mare drag daca doriti sa aveti un makeup si o coafura impecabile sa alegeti echipa Etiquette Creative Artist ♥ Fetele cu siguranta va vor oferi cele mai ireprosabile servicii si veti avea parte de momente de rasfat garantate.

Totodata in cadrul salonului Etiquette Creative Artist puteti gasi accesorii de par si bijuterii realizate in atelierul Demoazelei.

Va asteptam cu mult drag si le multumesc pe aceasta cale demoazelelor ele cochete din cadrul echipei Etiquette Creative Artist pentru modul in care pun in valoare accesoriile Demoazele Art! ♥

 

Adresa salon : Chisoda, Oltului 9A, Comuna Giroc, Timiș

Telefon salon : 0742 543 384

 

*****

Nuti si Cristina poarta accesorii de par si cravate marca Demoazele Art

Accesoriile se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !