Divinul Feminin – Expozitie colectiva de pictura II, ArtisanArt

Dragi demoazele cochete si nu numai,

Am placerea de a va invita la cea de a II-a ediție a Expoziției Colective de Pictura – ArtisanArt, in care au fost selectati și adunati laolalta artisti plastici extrem de talentati atat din Timisoara, cat si din celelalte regiuni ale tarii. Despre brandul ArtisanArt și despre artistul plastic Gina Dragomir, organizatoarea acestui eveniment, puteți afla mai multe de aici : www.artisanart.ro

Pe langa latura artistica, evenimentul are si un caracter caritabil, dorind sa sustină orele de terapie pentru copiii diagnosticati cu tulburari din spectrul autist, din Timisoara. Deasemenea, cei prezenti la expozitie, pot dona o suma minima catre aceeasi cauza, fiind automat inscrisi la tombola serii, pentru care au fost pregatite premii surpriza.

Ce pot sa va spun este ca si echipa mea a pregatit doua premii sub forma a doua vouchere in valoare de 100 de ron fiecare. Abia astept castigatorii sau castigatoarele sa alegem impreuna detaliile pentru accesoriile perfecte.

 

 

Vino sa iei parte la o seara cu adevarat magica, in care ti s-au pregatit multe surprize frumoase, la Spirit Cafe (str. Mercy, nr. 3, Piața Unirii, Timișoara), incepand cu ora 18:00.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aici.

INTRAREA ESTE LIBERA!