Litere decorative din fetru

Literele din fetru reprezentand numele micutilor sau micutelor din familia voastra pot accesoriza foarte frumos camera lor. Ele se pot realiza atat sub forma de ghirlande, fiind prinse pe o banda textila, sau se pot prinde pe baza fixa. In functie de dorintele voastre, se pot folosi diverse nuante sau se pot aplica diverse tematici.

Acestea se realizeaza integral manual, folosindu-se fetru de cea mai buna calitate.

Literele decorative din fetru sunt un cadou foarte apreciat, atat de copii, cat si de parinti.De asemenea, pot infrumuseta camera bebelusului, pot fi folosite la o petrecere (aniversare, botez) sau la o sedinta foto.

Literele noastre au aproximativ 15 cm inaltime si sunt confectionate din fetru, umplute cu puf siliconic si decorate cu diverse aplicatii din spuma, fetru, margelute.

Sunt destinate a fi folosite ca decoratiuni, asadar va rugam sa nu le lasati la indemana copiilor.

Se spala la nevoie cu apa calduta, se storc prin presare si se usuca la loc ferit de caldura puternica (a nu se folosi uscator de par cu aer cald, calorifer, aeroterma).

Astazi vreau sa va prezint doua astfel de exemple, realizate pentru doi micuti extrem de dragalasi. Multumesc Madalinei si Roxanei pentru alegere.

 

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !