Mes Demoiselles – Felicia

Cel mai important este ca tu sa te simti minunat in momentul in care ai un eveniment important si de aceea recomandarea principala este sa alegi bijuteriile si accesoriile care te reprezinta!

Cine a spus ca frumoasele modele de bijuterii pentru nunta sunt doar pentru mirese? Sunt atatea bijuterii pentru nasa sau bijuterii pentru soacre care merita luate in seama.

Nasa va fi in centrul atentiei pe parcursul intregii zile, pentru ca aceasta va fi aproape tot timpul alaturi de mireasa. Rolul ei important in intreaga ceremonie de nunta necesita si un look impecabil, asa ca trebuie acordata o atentie deosebita atat vestimentatiei, cat si accesoriilor si coafurii.

Astazi vreau sa va prezint o nasica frumoasa care a ales sa poarte creatiile Demoazelei si care a avut o aparitie extrem de eleganta. Felicia a ales sa poarte un set de bijuterii format din accesoriu de par si cercei asortati. Ambele accesorii au fost realizate manual folosind cristale negre.

Cerceii masoara aproximativ 3 cm, iar pe cristalele de pe ureche au dimensiunea de 8 mm si sunt plasate in monturi de argint.

Accesoriul de par supradimensionat a completat perfect coafura Feliciei. Makeupul frumoasei noastre demoazele, cat si partea de hairstyle au fost realizate in cadrul salonului Etiquette Creative Artist  .

♥♥♥

Draga mea, multumesc pentru alegere si pentru eleganta cu care ai pus in evidenta accesoriile realizate!

♥♥♥

Setul se poate realiza si pe alte nuante disponibile.

Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com !

 

****

Makeup : Nuti  Chelaru

Hairstyle : Cristina Ramona Popa