Mes Demoiselles – Laura ♥

A iubi nu inseamna a ne privi unul pe celalalt, ci a privi amandoi in aceeasi directie. Dragostea este tot ceea ce avem, este singura modalitate in care ne putem ajuta unul pe celalalt. Dragoste se cheama atunci cand viata ta se contopeste firesc cu cea a persoanei iubite, cand sufletul tau se impleteste strans cu al celuilalt?
In toate povestile de dragoste exista intotdeauna ceva care ne apropie de eternitate si de esenta vietii, pentru ca povestile de dragoste contin toate tainele lumii. Povestea Laurei si a lui Alin este una deosebita, plina de romantism,  pe data de 28 aprilie fiind oficiata  casatoriei lor.
Dragostea este o poveste straveche, dar care este totdeauna noua. Laura si-a dorit o nunta speciala, care sa aibe acel aerchic frantuzesc, dar si melancolia si romantismul anilor ’20. Totul a fost stabilit pana la cel mai mic detaliu si rezultatul a fost pe masura. O nunta frumoasa dintre doi tineri indragostiti, frumosi.
Am fost extrema de incantata cand Laura si nasa ei, Geta, mi-au oferit propunerea de a le realiza accesoriile tematice, care sa se incadreze. A fost o provocare pentru mine, dar si o placere nespusa sa vad la sfarsit rezultatul. Demoazelele mele au fost foarte chic si incantatoare. Le multumesc inca o data pe aceasta cale ca au purtat cu atata eleganta si cu mare drag accesoriile realizate de catre mine.
Fie ca viata sa fie frumoasa pentru amandoi, sa traiti frumos si sa fiti un exemplu demn de urmat. Va doresc sa traiti iubirea vesnica…. pana la adanci batraneti. Sa fiti fericiti!
MCSO (7) mcso-1 mcso-11 mcso-14 mcso-17 mcso-43 (1) mcso-47 mcso-50 mcso-61