Primul craciun al lui Mihaita ♥

Sarbatorile au trecut si cu toate astea incercam cu orice ocazie sa ne amintim cu drag de ele si momentele minunate petrecute alaturi de cei dragi. De curand , una dintre dragele noastre demoazele cochete ne-a trimis imagini cu Craciunul ei de poveste.

Pe Diana cu siguranta o cunoasteti din postarile noastre trecute, cat si de pe blogul ei – www.newtouchofcolor.com .

Atat pentru ea, cat si pentru sotul ei , anul trecut a avut o semnificatie aparte deoarece a aparut in viata lor o minune, micutul Mihaita. Este un bebelus adorabil de care va veti indragosti pe loc. Pe blogul Dianei puteti gasi imagini cu el , dar si cu minunata lor familie.

In momentul in care Diana ne-a trimis imagini cu primul lor Craciun nu va imaginati ce bucurie ne-a produs. Ne-am bucurat nespus ca prin intermediul pasiunii noastre am participat la primul lor Craciun de poveste. Pentru Mihaita am incercat sa realizam un element care le va aminti peste ani de primul lor Craciun. Am realizat o coronita personalizata si extrem de colorata ♥

Pe blogul Dianei veti putea gasi mai multe detalii despre aceste momente magice.

Ce poate sa fie mai minunat decat astfel de momente?

Dragii nostri, va dorim sa aveti parte in continuare de momente magice si va multumim ca ne-ati oferit posibilitatea sa participam la primul vostru Craciun.

Cu drag,

Echipa Demoazelei

 

2-1

3-1

9-1

10

13