Set de bijuterii cristale Swarovski – Roxana

Frumoasa Roxana urmeaza sa se casatoreasca in curand si alaturi de ea am pregatit o surpriza pentru viitoarele sale nasici, Andreea si Ivana. Am stabilit fiecare detaliu in parte si am incercat sa realizam acele elemente care sa le incante pe fete.

Pentru Andreea am realizat un set de accesorii din argint format din colier cu pandativ si cercei in nuante de mov. Tortitele cerceilor au platou pentru fancy picatura 10×7 si 14x10mm si rivoli de 6mm, argint 925, marcat, dimensiune totala: 22x17mm. Nuantele folosite sunt : White Opal, Amethyst si Light Amethyst.

Pentru Ivana  am realizat un set de accesorii din argint format din colier cu pandativ si cercei in nuante de verde si albastru.Cerceii au o lungime de aproximativ 5 cm si s-au folosit cristale nuantele : Aquamarine, Light turquoise (pentru nuantele de albastru) si  Fern Green , Emerald, Chrysolite( pentru partea de verde). Cristalele de pe ureche sunt nuanta Aquamarine si au dimensiunea de 8 mm.

Draga mea, iti multumesc pentru increderea acordata, ma bucur ca am putut sa contribui la surpriza ta si abia astept poze cu frumoasele nasici purtand accesoriile primite in dar.

♥♥♥

* Accesoriile se pot realiza si pe alte nuante disponibile. *

*Pentru informatii sau comenzi va astept cu drag la demoazele.contact@yahoo.com!*