Targ De Nunti Avantgarde Mariage Editia a- II-a

Dragele mele demoazele cochete,

Planificarea nuntii in viata unei femei incepe foarte devreme, probabil odata cu povestile nemuritoare pe care le citim in copilarie. Fata cea mica a Imparatului se casatoreste cu Fat-Frumos si au parte de o nunta de vis la care tot poporul participa si sarbatoreste.

Si odata cu nunta lor incep sa apara si planurile noastre: o rochie alba cu o trena lunga de dantela, o multime de invitati, o petrecere memorabila. Sunt lucruri la care ne gandim parca dintotdeauna, foarte familiare, numai ca, tocmai atunci cand sunt pe cale sa devina realitate, totul se complica.

Intre 26 -28 februarie va avea loc Targul De Nunti Avantgarde Mariage Editia a- II-a si bineinteles ca nu puteam rata asemenea ocazie. Astfel de evenimente sunt foarte utile pentru cei care doresc sa isi uneasca destinele. Pot afla raspunsuri si solutii la problemele de organizare pe care le intampina. Evenimentul o sa aiba loc in cadrul hotelului Continental, din Drobeta Turnu Severin.

Tot ceea ce trebuie sa stii atunci cand esti pe cale sa te casatoresti, de la rochii de mireasa, buchete de mireasa, pana la restaurant, muzica si fotografi poti descoperi la astfel de evenimente.

Accesoriile Demoazelei le veti putea descoperi la standul Avantgarde Studio si pe aceasta cale doresc sa ii multumim Ralucai pentru invitatie. Sunt convinsa ca o sa fie un eveniment extrem de frumos, deoarece Raluca ne-a obisnuit numai cu surprize minunate.

Mai multe detalii despre eveniment puteti descoperi aici.

Va asteptam cu drag!

Demoazele Art ♥ Avantgarde Decor

 

afis 2