Retur

Dorinta echipei Demoazele Art este ca produsele pe care vi le oferim sa fie in deplina concordanta cu asteptarile dumneavoastra.

In caz contrar, conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta, "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului".

In situatia mentionata mai sus, clientii nostri pot returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat in ambalajul original, fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura.

Societatea noastra se obliga sa restituie clientului sumele incasate pentru produsele returnate, in termen de maxim 30 de zile de la data renuntarii in scris la colet.

Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de catre client. Suma inapoiata clientului nu include costurile de transport sau de ramburs, ci doar valoarea de achizitie a produsului.

Toate produsele returnate trebuie sa fie într-o stare perfecta, fara a fi folosite sau fara urme de utilizare vizibile, cu etichetele originale si în ambalajul original.