Designer Demoazele Art

Bonjour!

Bine ati venit in atelierul nostru de vise ! Imi pare bine sa va cunosc.

Astazi o sa va prezint echipa Demoazelei sau mai bine zis – cine sunt eu si de ce este siteul meu atat de special?

Eu reprezint partea creativa din spatele acestui concept. Sunt cea, care prin intermediul pasiunii si muncii sale, doreste sa realizeze acele detalii care sa se plieze personalitatii voastre.

Acum ceva timp lua nastere conceptul Demoazele Art, un proiect in care pana in momentul de fata am investit multa pasiune, timp si multa munca. Am inceput cu pasi timizi, dar pe zi ce trece, totul incepe sa prinda contur si cu ajutorul prietenelor mele, am ajuns la o etapa din viata Demoazelelor, cand acestea incep sa aiba culoarea si energia debordanta la care numai visam la inceputuri.Eu ma pot identifica cu oricare dintre voi. Sunt o femeie care se bucura de viata, iubeste si este iubita, careia ii face placere sa zambeasca ori de cate ori are ocazia, careia nu ii este rusine sa isi exprime sentimentele. Florile, zambetul unui copil, o raza de soare sau vederea curcubeului ma binedispun indata.

Demoazele Art se adreseaza femeilor care stiu ce vor, care isi urmeaza visele indiferent de urmari, iubesc lucrurile simple si sunt mereu aceleasi indiferent de situatie. Este modul meu de a spune lucrurilor pe nume si de a arata celor din jur ce inseamana frumosul pentru mine.

Ador tot ceea ce inseamna arta, incepand de la muzica, balet, pictura, fotografie pana la creatiile designerilor de moda de pe marile podiumuri. Recunosc pasiunea mea este frumosul si tot ce tine de asta. Munca fiecarui om care are o finalitate trebuie apreciata si orice efort pentru a-ti indeplini visul este important.

Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de mine de-a lungul timpului si care apreciaza ideile si entuziasmul meu, sprijinindu-ma indiferent cat de nebuneasc ar parea planul meu!