Termeni si conditii de utilizare

SC Demoazele Art SRL-D este societatea care administreaza domeniul www.demoazeleart.com

Date de contact :

SC Demoazele Art SRL-D

Reg.Com. J35/2247/21.09.2015

CUI : 35024975

Adresa: Str Simion Barnutiu nr 58, Timisoara

IBAN: RO44CECETM1230RON0957482

Banca: CEC Bank SA

Telefon : 0741 371 558

Mail : demoazele.contact@yahoo.com

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii.Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Demoazele Art isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Demoazele Art nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil. Produsele prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Demoazele Art poate schimba tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile.

Drepturile de autor

DemoazeleArt.com este marca inregistrata a SC Demoazele Art SRL-D, avand sediul social in Timisoara, Str Simion Barnutiu nr 58, cu numarul de inregistrare de la Reg.Com. J35/2247/21.09.2015. Intregul continut al Demoazeleart.com este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricaror elemente apartinand site-ului www.demoazeleart.com pedepseste conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) este proprietatea SC Demoazele Art SRL-D si cade sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru anumite texte (articole) sunt reproduse sau adaptate de noi cu acceptul autorilor mentionati la sfarsitul acelui text. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa demoazele.contact@yahoo.com.

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (nuanta, aspect, ...).

Echipa Demoazele Art incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor.

Fraudele

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.demoazeleart.com , de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Demoazele Art SRL - D rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.